UNGA75 – Jason felszólalása

[English below]

 

Sziasztok!

 

Idén a megszokottól eltérően zajlottak az ENSZ Közgyűlés Harmadik Bizottságának ülései. Sajnos idén a tagállamok képviselői, illetve az ifjúsági küldöttek sem utazhattak ki személyesen New York-ba, az ENSZ Székházba. Szerencsére azonban mind a tagállamoknak, mind az ifjúsági küldötteknek biztosítottak lehetőséget, hogy felszólalhassanak. Jason a magyar fiatalokat képviselhette egy videóüzenet formájában.

 

Az idei év azért is különleges Magyarország szempontjából, hiszen Bogyay Katalin Annamária Nagykövetasszony kapta a megtiszteltetést, hogy a 75. ENSZ Közgyűlés elnöki posztját betölthesse.

 

Egy éve Jason a prevenció fontosságáról, a vakcinákról, illetve a mentális és fizikai egészség ápolásáról szólalhatott fel a magyar fiatalok vonatkozásában. Idén, Jason hangsúlyozta, hogy a preventív cselekedetek, felelős magatartás, az idősek segítése és a társadalmi szerepvállalás a vírus legyőzésében elengedhetetlen.

A videó az alábbi linken megtekinthető:

https://drive.google.com/file/d/1ni2ptVu2P-PN6W9fyAwvC_8RqLV7rRNn/view?usp=sharing

A 2020-as év egy hatalmas kihívás az emberiség számára, de a fiatalok szerepvállalása rengeteget segíthet egy olyan háború megnyerésében, ahol az ellenség láthatatlan!

 

#UNGA75

 

Hi!

 

This year, the meetings of the Third Committee of the UN General Assembly took place differently than usual. Unfortunately, this year, neither the representatives of the Member States nor the youth delegates were able to travel in person to New York, the UN Headquarters. Fortunately, however, both Member States and youth delegates were given the opportunity to speak. Jason was able to represent Hungarian youth in the form of a video message.

 

This year is also special for Hungary, as Ambassador Katalin Annamária Bogyay was honored to chair the 75th UN General Assembly.

 

One year ago, Jason was able to talk about prevention, vaccines, and the importance of mental and physical health for Hungarian youth. This year, Jason stressed that preventive action, responsible behavior, helping the elderly, and social involvement in overcoming the virus are essential.

You can watch the video clicking on the link:

https://drive.google.com/file/d/1ni2ptVu2P-PN6W9fyAwvC_8RqLV7rRNn/view?usp=sharing

The year 2020 is a huge challenge for humanity, but the involvement of young people can go a long way in winning a war where the enemy is invisible!

 

# UNGA75

 

f472d77f-58b6-41be-b8cc-f59877f0121a

Posted in Egyéb.