LEHETŐSÉGEK

Szívesen hallanál fiataloknak szóló lehetőségekről?

Jó helyen jársz, összegyűjtöttünk számodra néhányat!

ZöldOkos Kupa

Érdekel a fenntarthatóság témája, és szeretnéd megmérettetni a tudásod? A ZöldOkos Kupa egy országos fenntarthatósági verseny, amely 3 fős csapatokban hívja tudáspróbára a magyarországi általános iskolai felső tagozatos diákokat. A verseny többfordulós, és az első 3 online fordulót 2019. február 21-ig lehet kitölteni. Részleteket a versenyről, a témákról és a szabályokról az alábbi linken találhatsz.

Trash Art művészeti projekt

A művészet gyönyörködtet, elgondolkoztat, megbotránkoztat, de gondoltad volna, hogy újrahasznosít is? A „Trash Art” egy olyan művészeti projekt, melynek keretében a művészek újrahasznosítható anyagokból hívják életre az alkotásaikat. Az idei program témája a víz, és a jelentkezés mindenki számára nyitott és ingyenes. Akár amatőr vagy, akár művész, ha látsz fantáziát a témában, ne habozz jelentkezni! A jelentkezési időszak 2019. február 28-ig tart. Kattints ide a részletekért!

Young Champion of the Earth - Jelentkezz 2019. március 31-ig!

Napról napra többet hallhatunk fiatalokról, akik egy szebb jövőért, a Földünk és a következő generációk védelmében szólalnak fel.  Az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) „Young Champion of the Earth” néven futó kihívása olyan 18-30 év közötti fiataloknak szól, akik hisznek egy jobb jövőben, és készek is tenni ezért saját ötletükkel a környezetvédelem területén. Ha magadra ismertél a leírásban, és szeretnéd megmutatni a világnak, hogy neked mit jelent Földünk védelme, akkor kattints a részletes leírásért!

A GWP Magyarország pályázata az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljairól

A GWP Magyarország két korosztályban (7-14 éves és 14-19 éves korosztály) kreatív megmérettetésre hívja a gyermekeket, fiatalokat. A pályázat célja a Fenntartható Fejlődési Célok megismerése és megértése. A jelentkezők előtt három témakör is nyitva áll: fotó, plakát és film-pályázat. A részleteket ezen a linken találod.