LEHETŐSÉGEK

Szívesen hallanál fiataloknak szóló lehetőségekről?

Jó helyen jársz, összegyűjtöttünk számodra néhányat!

Zenével az emberi jogokért! - Zeneszerzői pályázat 8 és 18 év közötti lányok részére - Jelentkezz 2018. jún. 30-ig!

Egy univerzális nyelv, egy univerzális célért! A zenét, és az emberi jogokért való küzdelmet kapcsolja össze ENSZ Emberi Jogi Főbiztosának Hivatala által indított kampánya az emberi jogok elősegítése, megismertetése céljából.  Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata elfogadásának 70. évfordulójának alkalmából kiírt pályázat női zeneszerzők, az emberi jogokért vívott küzdelem által inspirált pályaműveit várja. A pályázat további részleteiről itt tájékozódhatsz. 

Global Youth Climate Video Competition - Jelentkezz 2018. aug. 31-ig és nyerj egy jegyet a COP24 Klímacsúcsra!

Szeretsz videózni, érdekel az klímaváltozás és szívesen részt vennél az ENSZ legfontosabb éves klímaváltozással foglalkozó konferenciáján, a COP-on? Akkor az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye által meghirdetett Fiatalok Videó-világversenyét Neked találták ki!

Ha 18 és 30 év közötti fiatal vagy, készíts egy háromperces videót és nyerj egy helyet a decemberben megrendezésre kerülő COP24 konferenciára! A lengyelországi Katowicé-ben ugyanis a világ vezetői a Párizsi Klímaegyezmény megvalósításának menetéről tárgyalnak majd, a döntések meghozatalához pedig a fiatalok hangjára is szükség van!

A verseny győztesei a konferencia alatt ENSZ Éghajlatváltozási Kommunikációs Csapatának tagjaként tudósíthatnak majd a COP24 történéseiről és videóikat levetítik a konferencia globális közösségének.

Kattints ide a további részletekért!

World Food Contest - Pályázat az Élelmezésügyi Világnap alkalmából - Jelentkezz 2018. nov. 9-ig!

Az éhezés megszüntetése, azaz a Zero Hunger elérése, a 2030-ra vonatkozó 17 Fenntartható Fejlődési Cél egyike. Azonban ennek eléréséhez mindenkire szükség van! Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) poszterversenyt hirdetett a 2018-as Élelmezési Világnap alkalmából 5-19 éves gyermekek és fiatalok számára. Neked mi jut eszedbe erről a célról? Te hogyan állítanád meg az éhezést? Te mit tennél egy jobb holnapért? A nevezés részletei a FAO weboldalán találhatóak.