LEHETŐSÉGEK

Szívesen hallanál fiataloknak szóló lehetőségekről?

Jó helyen jársz, összegyűjtöttünk számodra néhányat!

Európai Fenntarthatósági Díj - Jelentkezz 2018. szept. 14-ig!

2018-ban az Európai Bizottság első alkalommal hirdette meg az Európai Fenntarthatósági Díjat, mellyel a Bizottság az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak megvalósítását segítő kezdeményezéseket szeretné kitüntetni. A díj idei témája: „A lakosság szerepvállalásának ösztönzése; a befogadás és az esélyegyenlőség előmozdítása”.

A projektek benyújtásának ideje: 2018. szeptember 14. A részletes kiírást itt olvashatjátok. 

„Találd meg, írd le és őrizd meg!” címmel induló pályázat lelkes, 12-18 éves diákok jelentkezését várja - Határidő: 2018. október 31.

A vizes élőhelyek, valamint a vízi ökoszisztémák megőrzése érdekében aláírt Ramsari Egyezmény küldetését Te is támogathatod, hiszen a pályázat a lakhelyeden vagy annak közelében található vizes élőhely és annak élővilágának felfedezésére hív. 

A Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztálya által életre hívott Vadonleső Program és a Ramsari Egyezmény Magyar Nemzeti Bizottság a Vizes Élőhelyek Világnapja alkalmából tematikus pályázatot hirdet a lakhelyeden vagy annak közelében található vizes élőhely és annak élővilága jobb megismerése, megismertetése céljából.

Ha érdekel a felhívás, és szívesen részt vennél rajta egyedül vagy akár csapatban, itt találod a részleteket.

 

World Food Contest - Pályázat az Élelmezésügyi Világnap alkalmából - Jelentkezz 2018. nov. 9-ig!

Az éhezés megszüntetése, azaz a Zero Hunger elérése, a 2030-ra vonatkozó 17 Fenntartható Fejlődési Cél egyike. Azonban ennek eléréséhez mindenkire szükség van! Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) poszterversenyt hirdetett a 2018-as Élelmezési Világnap alkalmából 5-19 éves gyermekek és fiatalok számára. Neked mi jut eszedbe erről a célról? Te hogyan állítanád meg az éhezést? Te mit tennél egy jobb holnapért? A nevezés részletei a FAO weboldalán találhatóak.