LEHETŐSÉGEK

Szívesen hallanál fiataloknak szóló lehetőségekről?

Jó helyen jársz, összegyűjtöttünk számodra néhányat!

Tarts velük és légy Te is részese az COY14 konferenciának!

A COY (Conference of Youth) az ENSZ éves klímacsúcsa, a COP előtt megrendezésre kerülő ifjúsági klímakonferencia, melyet idén 14. alkalommal tartanak meg. A konferenciára minden évben több száz fiatal érkezik a világ legkülönbözőbb pontjairól, hogy megvitassák a klímaváltozás ifjúsági szemszögből különösen fontos hatásait. A program során előadások, panelbeszélgetések, interaktív workshopok és kiállítások során bővítheted ismereteidet a klímaváltozásról és az ENSZ éghajlatváltozással kapcsolatos hatásairól. A konferencia részletes leírását ezen az oldalon találod.

Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte az IDSA-vel együttműködve pályázatot hirdet 18 és 30 év közötti fiatalok számára a konferencián való részvételre!

Amit ingyenesen biztosítunk:

  • szállás (kollégiumi elhelyezés)
  • utazás Budapestről (vonat, illetve autóbusz)
  • helyi tömegközlekedés
  • városnézés Krakkóban
  • utasbiztosítás

Amit mindenki saját forrásból fedez:

  • étkezés
  • költőpénz

A programról:

Nov. 28. Utazás vonattal Katowicébe, városnézés Katowicében.

Nov. 29 – Dec. 1. Részvétel a COY14 ifjúsági konferencián.

Dec. 2. Városnézés Krakkóban, az esti órákban visszaindulás Krakkóból Budapestre. (Érkezés dec. 3-án a hajnali órákban.)

Amennyiben szeretnél részt venni a konferencián és a COY14-re utazó magyar csapat tagja lenni, kérjük, töltsd ki a jelentkezési lapot és küldd el nekünk angol vagy magyar nyelvű önéletrajzodat a hello@hunyouth.hu emailcímre! A jelentkezési lapot itt érheted el.

Mivel a konferencia nyelve elsősorban angol, ezért a részvételhez minimum középfokú (B2) angol nyelvismeret szükséges. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.

Jelentkezési határidő: 2018. nov. 21. dél (közép-európai idő)
Jelentkezz minél hamarabb, mert elegendő számú jelentkezés beérkezése esetén a pályázatot hamarabb lezárjuk.

A program a Wacław Felczak Alapítvány támogatásával valósul meg.