TEDx Dunapart rendezvény

[English below]

A múlt héten került megrendezésre a TEDx Dunapart esemény Budapesten, ahova az ingyenes jegyek szinte azonnal el is keltek. Az esemény célja a fiatalok számára kardinális kérdést, a 21. századi családalapítás, család fontosságát és kihívásait célozta meg. Jason a prevenció fontosságáról beszélhetett általánosságban és egészségünkre nézve, illetve a család támogató szerepéről különböző állomásokon a több mint 700 fős nézőközönségnek, melynek szinte egésze fiatalokból állt.

Az eseményen készült videót az alábbi linken találjátok meg: 🎥
https://www.youtube.com/watch?v=VScwe7wtYv0&feature=emb_logo

De mi is az a TEDx?

„A TED egy olyan nonprofit szervezet, amelynek fő célja, hogy világszerte támogassa a fontos eszméket és ötleteket. 30 évvel ezelőtt Kaliforniában alapították. Az egykori 4 napos konferencia az évek során kinőtte magát, és ma már meghatározó szerepe van a figyelemre méltó szellemiségek és gondolatok terjesztésében.”

A rendezvény során mindenki számos hasznos tippet kaphatott arra, hogyan találhatja meg önmagát, illetve hogyan kezdhet el gondolkozni az élet egyik legfelelősségteljesebb döntésen: a családalapításon. 👨‍👩‍👧‍👦

Last week, the TEDx Dunapart event was held in Budapest, where free tickets have been sold out immediately. The event aimed a cardinal issue for young people, the importance and challenges of starting a family in the 21st century. Jason talked about the importance of prevention in general and for our health, and about the supportive role of the family at various stations for an audience of over 700, almost all of whom were young people.

You can find the video of the event at the following link: 🎥

https://www.youtube.com/watch?v=VScwe7wtYv0&feature=emb_logo

But what is TEDx?

“TED is a nonprofit organization whose main purpose is to promote important ideas worldwide. It was founded 30 years ago in California. The former 4-day conference has grown over the years and is now playing a decisive role in spreading remarkable spirits and thoughts. ”

During the event, everyone was given a number of helpful tips on how to find yourself and start thinking about one of the most responsible decisions in life: starting a family. 👨‍👩‍👧‍👦

NYD_3056 NYD_3003 NYD_3023

Posted in Egyéb.